Altijd goed verpakt en verzekerd verstuurd

We versturen je bestelling altijd met de groots mogelijke zorg. Velgen en banden worden verstuurd met onze koeriersdienst. Natuurlijk goed verpakt, verzekerd en aangetekend verstuurd. Zoals je misschien begrijpt is dit een stuk duurder dan normale pakketpost. We zijn dan ook genoodzaakt om bij bestellingen een gedeelte van de werkelijke verzendkosten door te berekenen. 

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen in Krimpen aan den IJssel. We berekenen dan natuurlijk geen verzendkosten.

Verzendingen binnen Nederland naar huisadres

- bestel je velgen of banden €45,00 (koeriersdienst)
- overige artikelen €6,50 (pakketpost)

Verzendingen naar overige landen

Neem voor de tarieven van de overige landen contact met ons op. Dit kun je het snelste doen door te gaan naar het contactformulier op onze webshop. Vul je gegevens, land van levering en het gewenste artikel in. Vervolgens ontvang je van ons binnen enkele uren het verzendtarief.

Waarom verzendkosten bij retour zending?

Wij hanteren graag een helder beleid. Retourneren is geen enkel probleem als er aan de algemene voorwaarden is voldaan. Het retour sturen van je bestelling doe je voor eigen kosten en is op eigen risico. Natuurlijk kun je ook je retournering bij ons afgeven in Krimpen aan den IJssel.

Van Nassauweg 13, 2921 LX Krimpen aan den IJssel