Levertijden

De populairste artikelen uit ons assortiment zijn in het algemeen binnen 1 tot 5 werkdagen in huis. Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van de hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Het kan voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is. We brengen u altijd zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte van dergelijke vertraging. Mocht u 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd uw artikel nog niet ontvangen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Verzenden van uw bestelling

We versturen uw bestelling met onze koeriersdienst. Zodra uw bestelling onderweg is ontvangt u een track & trace nummer. Met dit nummer kunt u het verzendtraject van het pakket volgen. Op een postbus adres leveren we geen pakketten af.

Afhalen van uw bestelling
U kunt de bestelling afhalen bij onze vestiging. Afhalen kan alleen op afspraak. Als de bestelling door ons in behandeling is genomen ontvangt u bericht over wanneer  de bestelling kan worden afgehaald. Let op: afhalen kan alleen op afspraak. 

Van Nassauweg 13, 2921 LX Krimpen aan den IJssel