Een ruime of verhuisbus of bestelbus huren in Krimpen!

Heb je iets te vervoeren of ga je naar een andere woning verhuizen? Dan kan je bij Autohopper autoverhuur in Krimpen aan den IJssel voor een scherpe prijs een busje huren!

Wij verhuren nieuwe bussen in alle formaten en hebben voor jou altijd de juiste bus. Van een bestelauto met inhoud van 3m3 tot een grote verhuiswagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3. En in al onze bussen mag je gewoon met je normaal B-rijbewijs rijden.

Lekker makkelijk toch?

Een busje huren zonder addertjes onder het gras!  

Wil je een verhuisbus huren zonder addertjes onder het gras maar toch niet teveel geld uitgeven? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Krimpen aan den IJssel aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten Autohopper autoverhuur. Dit is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto of bus te huren.

Ruime assortiment aan bestelbussen.

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij Autohopper autoverhuur van Helden  een bestelbus huren om hun goederen te vervoeren. Het maakt niet uit wat je hebt te vervoeren. We hebben verschillende bussen in alle maten. Heb je niet veel te vervoeren? Dan kan je met een bestelauto met een inhoud van 3 m3 uit de voeten. Maar we hebben ook bussen met een inhoud van 11m3 en 20 m3 (met elektrische laadlift) klaarstaan voor het grotere en zwaardere werk. Verhuizen is nog nooit zo simpel geweest.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 0180-517877

Waar vind u ons? Komt u uit Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan den Lek, Ouderkerk aan den IJssel of Capelle aan den IJssel? Dan kunt u ons makkelijk vinden op industrieterrein de Stormpolder aan de Van Nassauweg 13 in Krimpen aan den IJssel.

Van Nassauweg 13, 2921 LX Krimpen aan den IJssel