Goedkoop een auto of bus huren in Krimpen.

Kom je uit Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan den Lek, Ouderkerk aan den IJssel of Capelle aan den IJssel? Dan zijn wij het autoverhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Wil je snel, goedkoop en makkelijk een personenauto huren? Dan ben je bij Autohopper van Helden in Krimpen aan den IJssel aan het juiste adres. Wij verhuren personenauto’s, bestelauto’s / verhuiswagens (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe tarieven.

Onderstaand tref je een overzicht waarin je een reservering kan maken.
Heb je liever telefonisch contact? Bel dan onze verhuurbalie: 0180-517877

No-nonsense bij Autohopper  

Lekker no-nonsense? Zo doen wij graag zaken!

Geen addertjes onder het gras en scherpe tarieven. Je huurt bij ons al een personenauto voor € 35,- per dag. Het kan zelfs nog goedkoper. Je kan bij ons ook een bestickerde auto huren voor maar € 25,- per dag. Zo verhuren wij voor elk budget een auto of bus.

Een verhuizing of goederen vervoeren?

Ga je verhuizen? Dat betekent spullen inpakken, je schuur opruimen, adreswijzigingen versturen naar vrienden en familie kortom, je hebt een drukke periode. En dan komt het leukste: Verhuizen naar je nieuwe plek! Neem je een duur verhuisbedrijf in de arm? Nee toch? Natuurlijk huur je een verhuisbus of bakwagen met laadlift voor een goede prijs en verhuis je gezellig met je familie en/of vrienden! Autohopper van Helden in Krimpen aan den IJssel heeft voor elke klus de juiste bus!

Zakelijke verhuur en shortlease

Ook zijn wij actief op de zakelijke markt en verhuren wij personenauto’s en bestelbussen aan bedrijven die regelmatig behoefte hebben aan flexibel vervoer. Of dat nou 1 dag is of voor 1 jaar, het kan allemaal. Voor onze zakelijke klanten hanteren wij speciale zakelijke tarieven. Onze auto’s zijn nooit ouder dan 18 maanden zodat jij of je collega’s altijd met een representatieve bedrijfszekere auto op pad kan.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze verhuur afdeling. Tel: 0180-517877 of via mail info@vanheldenbanden.nl

Van Nassauweg 13, 2921 LX Krimpen aan den IJssel