Bestelling annuleren of retourneren

U wilt een bestelling annuleren
Als u een bestelling heeft gedaan en deze is nog niet verstuurd door ons dan kunt u deze eenvoudig annuleren door dit aan te geven via het contactformulier. U kunt ook een email sturen naar: info@vanheldenbandenservice.nl

Zodra uw verzoek is verwerkt door ons, krijgt u een e-mail waarin wij de annulering bevestigen. Dat is het moment dat de bestelling succesvol is geannuleerd. De betalingsverplichting vervalt en eventueel betaalde bedragen storten wij binnen 8 kalenderdagen op uw rekening.

Retourneren van uw bestelling
Het is altijd mogelijk dat het door uw bestelde artikel niet aan de verwachting of wens voldoet. U kunt de bestelling binnen 14 kalenderdagen (vanaf de dag van ontvangst) retourneren. Indien de retourzending voldoet aan de voorwaarden (zie onderstaand), storten wij het aankoopbedrag binnen 8 kalenderdagen op uw rekening.

Het artikel mag retour gestuurd worden:

Het kan zijn dat u het artikel in gebruik (uitgesloten banden en velgen) heeft genomen maar toch niet voldoet aan uw eisen. Ook dan kunt u retourneren. Voor al uw aankopen geldt 14 dagen bedenktermijn, dus ook voor deze. Bij gebruikssporen krijgt u van ons een deelvergoeding. Deze is altijd 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag. Is een artikel beschadigd, incompleet of mist u de verpakking dan kunt u geen aanspraak maken op een deelvergoeding en is retourneren uitgesloten.

Kosten voor retournering
Het retour sturen van uw bestelling is voor eigen kosten en is op eigen risico. Zorg altijd voor een bewijs van versturen. Het is verstandig om verzekerd met handtekening voor ontvangst te versturen. U weet dan zeker dat het pakketje  aangenomen. Het komt namelijk weleens voor dat er verkeerd wordt bezorgd. U bent altijd zelf verantwoordelijk dat wij uw retourzending ontvangen.

Wat moet u doen om een bestelling te retourneren:
Bij de bestelling zit naast de factuur ook een begeleidend schrijven waarop u eenvoudig een retournering kan doen. Bent u deze kwijt dan kunt u via het contactformulier de retourzending aanmelden of zelf een briefje bijvoegen met uw naam, adres en de artikelen die u wilt retourneren. Indien u andere artikelen wilt hebben dan kunt u dit gewoon vermelden en anders ontvangen wij graag uw Iban rekeningnummer voor een vlotte afhandeling.

Postadres

Retourneer uw bestelling naar:

Van Heldenbandenservice
T.a.v. Retour
Van Nassauweg 13
2921 LX Krimpen aan den IJssel

U kunt er ook voor kiezen om de artikelen af te geven bij ons magazijn in Krimpen aan de Lek. Het is dan verstandig om eerst even contact op te nemen en te vragen naar onze openingstijden.

Van Nassauweg 13, 2921 LX Krimpen aan den IJssel